Краен затворач со отвор ø90

Крајните затворачи со интегриран отвор за сврзување со цевките го затвораат одводниот канал преку лесно поставување во претходно подготвените жлебови, додека истовремено обезбедуваат премин кон цевки со ø 75 или ø 90.

Број на продукт Работни димензии Ш1 х В1 Клас натоварване
Број на продукт
668110209
Работни димензии Ш1 х В1
Клас натоварване
B125, C250
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!