Краен затворач 100x50 mm, серија „Направи сам“

Крајните затворачи Semdrain од серијата „Направи сам“ се неодминлив дел од системот за дренажа, наменети за затворање на одводниот канал, со оглед на тоа што се поставуваваат во претходно оформените жлебови.

Број на продукт Работни димензии Ш1 х В1 Клас натоварване
Број на продукт
668110203
Работни димензии Ш1 х В1
112x55.5 mm
Клас натоварване
A15
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!