Краен затворач, 100x100 mm

Крајните затворачи Semdrain се неодминлив дел од системот за дренажа, наменети за затворање на одводниот канал, преку лесно поставување во претходно подготвените жлебови за оваа цел.

Број на продукт Работни димензии Ш1 х В1 Клас натоварване
Број на продукт
668110207
Работни димензии Ш1 х В1
112x105.5 mm
Клас натоварване
B125, C250
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!