Бетонските рабници се произведени од квалитетен бетон и со своите разновидни формати служат за порабување на приоди, шеталишта и зелени површини.
  • Боја: графиено сива
  • Површина: природен бетон

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина
Код на производот
67828731
Димензии (ДxШxВ)
50 x 5 x 20 cm
Висина
20 cm
Потрошувачка
0,09 бр./м²
Палети
32 бр.
Тежина
11 кг/бр.
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба