Бетонските рабници се произведени од квалитетен бетон и со своите разновидни формати служат за порабување на приоди, шеталишта и зелени површини.
  • Боја: црвена
  • Површина: природен бетон

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина
Код на производот
67829567
Димензии (ДxШxВ)
50 x 5 x 20 cm
Висина
20 cm
Потрошувачка
0,09 бр./м²
Палети
32 бр.
Тежина
11 кг/бр.
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!