Magna плочки гранитно сива

Плочка во најголем формат. Уникатната прскана површина оддава привлечност. Плочките во голем формат овозможуваат површините да изгледаат уште поголеми и поелегантни, а поради малите фуги се добива впечаток на мирни и атрактивни површини.
  • Боја: гранитно сива
  • Површина: финозрнеста структура

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
618210507
Димензии (ДxШxВ)
120 x 80 x 10 cm
Висина
10 cm
Потрошувачка
1,04 бр./м²
Палети
0,005 бр.
Тежина
210 кг/бр.
Оптоварување
Код на производот
618210639
Димензии (ДxШxВ)
120 x 40 x 10 cm
Висина
10 cm
Потрошувачка
2,08 бр./м²
Палети
0,005 бр.
Тежина
107 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!