La Linia combi бехатон светол гранит

Правилните контури на елементите го нагласуваат елегантниот сјај на мермерните честички вткаени во површинскиот слој на La Linia бехатонот.
  • Боја: светол гранит
  • Површина: миена
  • Формат: Комби форматот содржи 3 големини во комплет. Во еден ред има:
    -30 x 20 x 6 cm - 8 броја
    -20 x 20 x 6 cm - 9 броја
    -20 x 10 x 6 cm - 12 броја

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
678210873
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
6 cm
Потрошувачка
1,08 бр./м²
Палети
1 бр.
Тежина
1509 кг/палета
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!