Moderna gradnja od opeke
Residents of the Duurzame Wijk - children are reading

Architectum

Како водечки производител на керамички тули, плочки, фасади и ќерамиди, „Винербергер“ покажува дека архитектурата во која се користат керамички градежни материјали може да биде естетски привлечна, возбудлива, модерна и иновативна.  

Со списанието Architectum, „Винербергер“ ги популаризира своите најдобри референтни објекти. Списанието е наменето за архитекти, дизајнери и за сите заинтересирани за архитектура. 

Тука нарачајте го последниот број од списанието Architectum:

 

Вашите податоци ќе бидат третирани како доверливи. Вашата согласност може да се повлече во секое време со кликнување на линкот за откажување на њуслетерот или со испраќање на барање по меил на office.mk@wienerberger.com.

Законитоста за обработката на Вашите податоци пред да ја повлечете Вашата согласност ќе остане непроменета. За сите детали за складирање, обработка и бришење на Вашите податоци, како и Вашите права во врска со користењето на Вашите лични податоци, Ве молиме проучете ја нашата Политика за приватност. *