Picture of the Brick Book 2018

Brick Book

Brick Book e луксузно издание, во кое се сместени сите финалисти за наградата „Wienerberger Brick Award“ - победниците и номинираните, претставени од страна на меѓународни архитектонски автори.

Вашите податоци ќе бидат третирани како доверливи. Вашата согласност може да се повлече во секое време со кликнување на линкот за откажување на њуслетерот или со испраќање на барање по меил на office.mk@wienerberger.com.

Законитоста за обработката на Вашите податоци пред да ја повлечете Вашата согласност ќе остане непроменета. За сите детали за складирање, обработка и бришење на Вашите податоци, како и Вашите права во врска со користењето на Вашите лични податоци, Ве молиме проучете ја нашата Политика за приватност. *