За жал, ова е 404 Грешка - Страницата не е пронајдена.

Страната на која сакате да пристапите не е достапна. Можеби е избришана, ново име или е привремено недостапна. Изберете ја почетната страна и изберете ја саканата секција.  Можете исто така да  изберете една од нашите веб-страни подолу или да не контактирате за повеќе информации.
Ви благодариме!    

Ѕид Porotherm

Керамичките блокови Porotherm се решенија кои се енергетски ефикасни, модерни и пријателски настроени кон околината. Ѕидовите изградени со нив гарантираат трајна и здрава микроклима и безбеден дом и за идните генерации.

Покрив Tondach

Ќерамидите Tondach се природен производ без хемиски адитиви, достапни во повеќе дизајни и бои. Погодни се за сите типови покриви и секоја плочка има соодветни додатоци, кои го прават покривот комплетен. 

Фасада Terca

Фасадната тула Terca прави дополнителен слој на ѕидот, кој го штити од атмосферските влијанија, а во исто време решенијата за фасадните тули овозможуваат исклучителна креативна слобода при дизајнирањето. Градбите од тули имаат вечна убавина, неповторлив карактер и шарм. 

Продажба