Porotherm 38 PROFI

Специјален производ за изградба на енергетски ефикасни и ниско енергетски куќи со големи топлински карактеристики и голема акумулација на температура. Како врзивно средство се користи Dryfix.Extra лепилото или малтер во тенок слој. Порозирани тули од глинен природен материјал со специјален дизајн на шуплини гарантира постојана заштеда на енергија и исклучителен квалитет на живеење.
  • Дебелина: 380 mm
  • Должина: 250 mm
  • Ширина: 380 mm
  • Висина: 249 mm
  • Тежина: 20,20 kg
  • Коеф. на топлинска спроводливост: 0,124 λ (W/mK)
  • Јакост на притисок: 10 N/mm²

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!