Porotherm 38 N+F

Керамичките тули со вертикални шуплини Porotherm 38 N+F Comfort се со зголемени термоизолациони карактеристики. На надворешните ѕидови кои се изградени со овие тули не им е потребна дополнителна термоизолација. Со жлебови, наменети за заштитена ѕидарија кај неносечки ѕидови со дебелина на ѕидот од 38см.
  • Дебелина: 380 mm
  • Должина: 250 mm
  • Ширина: 380 mm
  • Висина: 238 mm
  • Тежина: 14,50 kg
  • Коеф. на топлинска спроводливост: 0,108 λ (W/mK)
  • Јакост на притисок: 7,50 N/mm²

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!