Porotherm 25 N+F Light

Porotherm 25 N+F Light се керамички тули со помала тежина која ги задржува сите основни предности на Porotherm тулите и ја намалува потрошувачката на малтер.
  • Дебелина: 25 mm
  • Должина: 375 mm
  • Ширина: 25 mm
  • Висина: 238 mm
  • Тежина: 13,70 kg
  • Коеф. на топлинска спроводливост: 0,340 λ (W/mK)
  • Јакост на притисок: 10 N/mm²

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!