Венера природна боја

Венера е ќерамида со голем формат и со својот изглед потсетува на најстариот облик на покриви. Брзо и едноставно се монтира; а не нејзиниот голем квалитет и специјална форма ги задоволува и најпробирливите клиенти.
  • Димензии: 29.3 х 48.5 cm
  • Парчиња во м2: 11.3-11.9 парчиња
  • Покривна ширина: 23 cm
  • Покривна должина: 36.5-38.5 cm
  • Тежина по парче: 3,95 kg
  • Минимален нагиб на покрив со подконструкција: 10°
  • Покривна ширина: 23 cm
  • Парчиња во палета: 240 парчиња

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!