Венера црна

Венера е ќерамида со голем формат
  • Димензии: 29,3 х 48,5 cm
  • Парчиња во м2: 11,3-11,9 парчиња
  • Покривна должина: 36,5-38,5 cm
  • Минимален нагиб на покрив со подконструкција: 10°
  • Парчиња во палета: 240 парчиња

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!