Твист медена

Tondach Твист меѓу инвеститорите и проектантите спаѓа во најомилените модели на ќерамички ќерамиди XXL формат. Хармонијата со која зрачи Твист покривот задолжително привлекува внимание. Површината на покривот ја прави посебна без разлика дали се работи за нов или обновен покрив на куќа;но секако и за големи станбени проекти.
  • Димензии: 30.0 x 50.0 cm
  • Парчиња во м2: 9.2-10.6 парчиња
  • Покривна ширина: 25,50 cm
  • Покривна должина: 37.0-42.5 cm
  • Тежина по парче: 3,60 kg
  • Минимален нагиб на покрив со подконструкција: 15°
  • Покривна ширина: 25,50 cm
  • Парчиња во палета: 280 парчиња

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!