Сатурн гранит

Сатурн e ќерамида со голем формат од модерната линија на ќерамиди; која ги задоволува најновите барања на современата архитектура. Со едноставната форма совршено се вклопува во модерните; правоаголни структури.
  • Димензии: 28.9 х 48.4 cm
  • Парчиња во м2: 9.6-10.6 парчиња
  • Покривна ширина: 24,50 cm
  • Покривна должина: 38.5-42.5 cm
  • Тежина по парче: 4,07 kg
  • Минимален нагиб на покрив со подконструкција: 10°
  • Покривна ширина: 24,50 cm
  • Парчиња во палета: 240 парчиња

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!