Медитеран плус песочен антик

Овој производ го истакнува Тосканскиот стил во нашиот регион
  • Димензии: 27,5 х 44,0 cm
  • Парчиња во м2: 13,6-14,4 парчиња
  • Покривна должина: 33,0-35,0 cm
  • Тежина по парче: 3,20 kg
  • Минимален нагиб на покрив со подконструкција: 15°
  • Парчиња во палета: 300 парчиња

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!