Македо природна боја

Tondach Mакедо со поместување пресувана ќерамида со двоструки хоризонтални вдлабнатини кои на покривот му даваат живописна покривна структура.
  • Димензии: 25.5 х 43.5 cm
  • Парчиња во м2: 12.5 парчиња
  • Покривна ширина: 21,50 cm
  • Покривна должина: 30.0-37.0 cm
  • Тежина по парче: 3,20 kg
  • Минимален нагиб на покрив со подконструкција: 15°
  • Покривна ширина: 21,50 cm
  • Парчиња во палета: 300 парчиња

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!