Констант плус натура

Благодарение на двата вдлабнати фалца; оваа ќерамида овозможува идеално затворање на покривната површина; со која се избегнува опасноста од навлегување на вода во подкровјето.Растојанието на летвите се одредува според наклонот на покривот; а просторот за поместување се движи во границите од 28 - 36 cm; затоа оваа ќерамида е идеална за реновирање на покриви со различни димензии.
  • Димензии: 27.2 x 44.5 cm
  • Парчиња во м2: 12.0-15.5 парчиња
  • Покривна ширина: 23 cm
  • Покривна должина: 28.0-36.0 cm
  • Тежина по парче: 3,10 kg
  • Минимален нагиб на покрив со подконструкција: 20°
  • Покривна ширина: 23 cm
  • Парчиња во палета: 280 парчиња

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!