Јупитер медена

Јупитер е естетски убава ќерамида; со одличен квалитет; а со својот изглед дава пријатна клима за живот. Ќеремидата има два паралелни жлеба одвоени со средишен грб.
  • Димензии: 29.2 x 48.6 cm
  • Парчиња во м2: 9.5-10.5 парчиња
  • Покривна ширина: 25 cm
  • Покривна должина: 38.7-42.7 cm
  • Тежина по парче: 4,08 kg
  • Минимален нагиб на покрив со подконструкција: 20°
  • Покривна ширина: 25 cm
  • Парчиња во палета: 240 парчиња

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!