Континентал плус сива

Пресуваната ќерамида Континентал Плус се користи за покривање на кровови со нагиб. Благодарејќи на двојните фалцови со голема длабочина, оваа ќерамида овозможува уште подобро дихтување на кровната површина со што се одстранува опасноста од продирање на дожд при ветаризавејувањесосувснег.
  • Димензии: 27.2 х 44.5 cm
  • Парчиња во м2: 12.0-15.5 парчиња
  • Покривна ширина: 23 cm
  • Покривна должина: 28.0-36.0 cm
  • Тежина по парче: 3,10 kg
  • Минимален нагиб на покрив со подконструкција: 20°
  • Покривна ширина: 23 cm
  • Парчиња во палета: 280 парчиња

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!