Болеро медена

Tondach Болеро ќерамидите ѓи препорачуваме на сите кои сакаат поедноставни форми. Со сите карактеристики кои ги красат ќерамидите со голем  форматБолероовозможуваедноставно; естетско; брзо и економично покривање на покриви.
  • Димензии: 30.0 x 50.0 cm
  • Парчиња во м2: 9.3-10.6 парчиња
  • Покривна ширина: 25,50 cm
  • Покривна должина: 37.0-42.5 cm
  • Тежина по парче: 3,50 kg
  • Минимален нагиб на покрив со подконструкција: 15°
  • Покривна ширина: 25,50 cm
  • Парчиња во палета: 240 парчиња

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!