Држач за капак

Важен елемент за безбедно прицврстување на капаците еден кон друг и кон билната летва. Држачот за фалцован капак е достапен во црвена, црна и кафеава боја.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!