Ревизиска шахта B125, PAGF

Со тело од РР (полипропилен) и PAGF решетка, ревизиската шахта се користи за собирање нечистотии и песок од патеки и од други површини, обезбедувајќи лесна достапност за непречено чистење. Погодна е за зони подложни на оптоварување од лесни моторни возила, како и за зони по кои повремено минуваат тешки товарни возила.

Број на продукт Светол отвор Ш х В Работни димензии Ш1 х В1 Должина Класа на оптоварување Тежина Количина во палета Тежина во палета
Број на продукт
668110200
Светол отвор Ш х В
10 x 40 cm
Работни димензии Ш1 х В1
150x430 mm
Должина
50 cm
Класа на оптоварување
B125
Тежина
4,80 кг/парч
Количина во палета
48 Парчиња
Тежина во палета
172,80 кг/палет
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!