БЕТОНСКИ РАБНИЦИ антрацит

Бетонските рабници се произведени од квалитетен бетон и со своите разновидни формати служат за порабување на приоди, шеталишта и зелени површини.
  • Дебелина: 5 cm
  • Парчиња во палета: 60 парчиња
  • Тежина по парче: 20 kg
  • Формати: 100x20 cm
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!