Umbriano антрацит-сива

Заедно со бехатонот Umbriano, овие плочки формираат усогласен дизајн на површината. Слободата на дизајнот нема граници, а со изборот на Umbriano плочки на својот дом му давате единствен печат. Овие плочки воодушевуваат со својата прекрасна површина и прави линии.
  • Површина: миена
  • Дебелина: 5 cm
  • Парчиња во палета: 60 парчиња
  • Тежина по парче: 20,70 kg
  • Тежина: 114,89 kg/m²
  • Формати: 60x30cm
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!