La Linia Grande гранитно сива

Плочките во голем формат La Linia Grande ви нудат безвременска убавина преку класичен дизајн. Извонредно и ексклузивно решение.
  • Површина: Миена
  • Дебелина: 10 cm
  • Формати: 120x80 cm, 120x40 cm, 60x80 cm
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android

Референци

© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!