Elegant беж прошарана

Модерниот формат и убавите прошарани бои на овие плочки може да се комбинираат со секој тип на куќа и боја на фасада. За единствени тераси и останати пешачки површини.
  • Површина: colormix
  • Дебелина: 3,80 cm
  • Парчиња во палета: 60 парчиња
  • Тежина по парче: 15,75 kg
  • Формати: 60x30cm
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!