Asti Natura варовник-сива

Модерни павер-елементи достапни во издолжена форма и впечатливи бои. Површините со Asti Natura имаат безвременска убавина.
  • Површина: кварцна
  • Дебелина: 5 cm
  • Парчиња во палета: 60 парчиња
  • Тежина по парче: 20,70 kg
  • Формати: 60x30 cm
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!