Appia Antica Grande сив меланж

Класична форма на плочки во поголем формат од Appia Antica кои едноставно се комбинираат. Павер-елементи за проекти со различна функционалност.
  • Површина: colormix
  • Дебелина: 5 cm
  • Формати: 60x40 cm
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!