Rettango сахара

Сигурен избор за едноставно и практично решение. Со бехатонот Rettango, покажете го вашиот префинет вкус и стил во надворешниот простор.
  • Површина: colormix
  • Дебелина: 6 cm
  • Тежина: 132 kg/m²
  • Формати: 30x20 cm, 20x20 cm, 10x20 cm

    Достапно во комбинирана форма, 3 формата на палетата.
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!