Single family house in Charzykowy Poland made with Frontera Terca brick
PURO-Hotel in Poland
Church Saint Jera Slovenia

Типове градби

Градбите на Wienerberger се поделени на 4 главни типови:

Семеjни куќи

Соништата за вашата куќа почнуваат со инспирација...

Комплекси

Добро заслужениот одмор во квалитетна зграда дава нова сила.

Ръкостискане

Инспирирајте се. Дознајте повеќе. Изберете!

Заедно можеме да ги реализираме вашите соништа!

  • Погледнете во нашата референтна листа и инспирирајте се!
  • Дознајте повеќе од нашите претставници за продажба.
  • Повелете во нашата канцеларија да го видите нашето богато производствено портфолио!
  • Изберете ги најдобрите решенија за вас!

Можете да нè најдете тука: 

Канцелариј

ул. „ИГМ Пролетер“ бр. 1
2310 Виница