House Celovška Slovenia
House Celovška Slovenia

Архитектонски стилови

  • Од класична до модерна архитектура
  • Игра на бои и форми
  • Инспиративни стилови на градење
  • Решение за секој стил

Дали планирате да реновирате или да градите? Барате инспирација?

Разгледајте ги нашите референци, поделени по архитектонски стил и најдете најсоодветно за вас! 

 

Згради со модерен архитектонски стил

Класичниот стил за многумина останува фаворит

Ръкостискане

Инспирирајте се. Дознајте повеќе. Изберете!

Заедно можеме да ги реализираме вашите соништа!

  • Погледнете во нашата референтна листа и инспирирајте се!
  • Дознајте повеќе од нашите претставници за продажба.
  • Повелете во нашата канцеларија да го видите нашето богато производствено портфолио!
  • Изберете ги најдобрите решенија за вас!

Можете да нè најдете тука: 

Канцелариј

ул. „ИГМ Пролетер“ бр. 1
2310 Виница